Seraing en Antwerpen winnen

Tim Buedts

Puurs – Seraing 3-5
ONU nam van bij de aftrap het heft in handen maar het moest toch wachten tot midden de eerste helft om de stand te kunnen openen. Op slag van rusten leidde dom balverlies tot de 0-2.

Klein Brabant begon gretiger aan de tweede helft en kwam Cragnaz bedreigen. De gelijkmaker kwam er niet want al counterend sloeg Seraing de thuisploeg k.o. Enkel in de slotfase kon de thuisploeg nog de pil verzachten.

Doelpunten:
  • 10' Barboza 0-1
  • 20' De Vasconselos 0-2
  • 26' Amraoui 1-2
  • 27' en 30' Labidi 1-3 en 1-4
  • 37' pen. Pillon 1-5
  • 39' 10m. Amraoui 2-5
  • 39' Peeters 3-5
Antwerpen – Lier 22-2
Walk-over van Futsal Topsport Antwerpen dat daarmee resoluut voor de tweede plaats gaat. Het mag dan tegen Edegem, in Seraing en bij Puurs niet meer verliezen en erop rekenen dat Morlanwelz bvb. vrijdag bij A21 Charleroi niet wint of tegen Hasselt en Seraing nog van zijn pluimen laat.

ZVK Proost Lier was alvast een peulschil want na tien minuten (7-0) was de wedstrijd al gespeeld en bij rusten 10-0.