Devroe wil niet praten over transfers

Anthony Van der Planken
| 17 reacties
Devroe wil niet praten over transfers
Foto: © SC

Dat Club Brugge actief op zoek is naar nieuwe spelers, is geen geheim. Blauw-zwart heeft een kwaliteitsinjectie nodig om volgend seizoen weer mee te strijden om de titel en het tast dan ook druk de transfermarkt af.

Deze week werden onder andere Luigi Pieroni, Nabil Dirar en Steven De Petter aan Club Brugge gelinkt. In de wandelgangen valt ook de naam van Thomas Buffel, maar daar zou geen sprake van zijn. Sportleider Luc Devroe wil zelf geen commentaar geven op de transfergeruchten.

Reden daarvoor is de transfer van Ronald Vargas, die deze week nog bijna afsprong omdat de interesse van Club in Vargas te vroeg bekend raakte. Een onbekende makelaar ging zich plots met de zaak bemoeien, gelukkig voor Club hielden Vargas en zijn entourage het hoofd koel.

Devroe wil echter een tweede farce vermijden. "Noem namen zoveel je wil, ik zal bevestigen noch ontkennen", vertelt de sportleider in Het Laatste Nieuws. "De reden? Onderhandelingen en transfers zijn te delicaat. Voor je het weet, loopt er vanalles mis." Devroe liet wel weten zo'n veertig spelers in binnen- en buitenland uitgebreid te volgen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties