D'Hooghe: 'Transfers moeten erop zijn'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
D'Hooghe: 'Transfers moeten erop zijn'
Foto: © SC

Michel D'Hooghe blikt vandaag in de krant Het Laatste Nieuws terug op de zwartste twee weken van de afgelopen jaren na de door van spits François Sterchele. Tegelijk beseft de Club-voorzitter ook dat zijn vereniging verder moet.

"Hoe hard het ook klinkt, maar op de tragedie kunnen we niet verder bouwen aan de toekomst van onze club", steekt Club-preses Michel D'Hooghe van wal. "Zelf zullen we de herinnering aan François Sterchele niet begraven, maar die bewaren in ons hart."

D'Hooghe blikt nu vooral vooruit op de toekomst van Club Brugge. Hij geeft ootmoedig toe dat Club Brugge met een derde plaats in de eindstand op zijn plaats gerangschikt staat. "We hebben in de competitie beter gepresteerd dan vorig seizoen, maar onze bekerprestatie was slecht en in Europa hebben we een stap achteruit gezet."

"We zijn niet blind", gaat de ex-voorzitter van de Belgische voetbalbond verder. "We zoeken naar meer creativiteit en snelheid op de flanken zodanig dat het voor onze aanvallers makkelijker zal worden. Volgens mij ligt het dan ook niet aan hen dat we dit seizoen zo moeilijk konden scoren. Club Brugge beschikt echter niet over de geldpotten van de Champions League dus moeten alle transfers erop zijn."

"Dat we nu al drie jaar geen Champions League meer spelen, maakt dat we een inhaalbeweging moeten maken. Champions League is volgend seizoen een absolute noodzaak willen we verder groeien", besluit D'Hooghe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties