Uitslagen eindronde vierde klasse

K M
| 2 reacties
Uitslagen eindronde vierde klasse
Foto: © SC

Zaterdagavond werd de eerste ronde van de eindronde in vierde klasse met als inzet twee tickets voor derde klasse afgewerkt. Voetbalkrant.com geeft voor u een kleine samenvatting van de gespeelde wedstrijden.

Het Waalse Bleid haalde het op eigen veld met 1-0 van Opwijk die pas sinds donderdagavond wisten dat ze in de eindronde moesten aantreden in de plaats van Wevelgem. In de volgende ronde mag Bleid nogmaals thuis spelen en dat gebeurt dan tegen Rupel Boom. De Antwerpse ploeg ging met 0-2 gaan winnen op het veld van Patro Maasmechelen.
 
Ook Lille heeft zich op eigen veld weten te plaatsen voor de tweede ronde. Na verlengingen kon het Temse met 1-0 opzij zetten. Tegenstander volgende zondag wordt Faymonville. De Waalse ploeg wist met 0-1 te gaan winnen op het veld van VG Oostende.
 
Ook de twee barragisten uit derde klasse weten wie hun tegenstander is. SK Londerzeel moet volgend weekend op bezoek bij Woluwe-Zaventem. De Brabantse ploeg ging immers met 1-3 gaan winnen op het veld van Ciney. Kelmis zal dan weer te gast zijn bij Sint-Eloois-Winkel. De West-Vlaamse ploeg speelde 1-1 tegen KSK Hasselt, maar haalde het na strafschoppen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga A

Nieuwste reacties