Seizoen Pivaljevic mogelijk voorbij

Dirk Pieters
| 32 reacties
Seizoen Pivaljevic mogelijk voorbij
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp verloor op de eerste speeldag van de eindronde tegen Tubeke. Dat was niet de enige tegenvaller die avond. Ook het uitvallen van Darko Pivaljevic zorgde voor heel wat sombere gezichten.

De aanvaller van Antwerp werd op Tubeke zwaar getorpedeerd en diende geblesseerd de zijlijn op te zoeken. "Het ziet er niet zo goed uit. Ik heb veel pijn en de dokter denkt dat het seizoen erop zit. Toch leg ik me daar niet bij neer. Ik ga eerst naar Maesschalck en ga daar mijn oor te luister leggen. Alles zou ervan afhangen in welke mate het hier een oude blessure betreft die terug opspeelt, al dan niet een nieuwe. En tenslotte zou ik ook met een injectie kunnen spelen", aldus de aanvaller die duidelijk nog alles wil geven.

Een inspuiting kan een tijdelijke oplossing zijn, maar houdt dan weer risico's in. De blessure zou kunnen verergeren, met een risico voor het volgend seizoen inbegrepen. "Ik moet nog even alles op een rijtje zetten, maar ik wil toch vooral in het belang van de groep denken. Als de groep me nodig heeft, dan wil ik de groep niet in de kou laten staan. Ik wil met mijn Antwerp in de eerste plaats terug naar eerste nationale en als ik daartoe mijn steentje alzo kan bijdragen, dan zal ik het niet nalaten."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties