Laatste hoop voor Leuven

Giel Vermeulen
| 7 reacties
Laatste hoop voor Leuven
Foto: © SC

Voor de derde speeldag in de eindronde ontvangt OH Leuven zondagnamiddag R Antwerp FC. Het puntenloze Leuven moet van Antwerp, dat met 3-1 van United won, zeker winnen om te redden wat er nog te redden valt.

Oud-Heverlee Leuven kon tot nu toe geen potten breken en moest zich al gewonnen geven aan KVSK United en leider Tubize dat afgelopen donderdag met het kleinste verschil kwam winnen op Den Dreef.
Met Antwerp heeft OHL wel een interessante voorgeschiedenis. Leuven schakelde Antwerp al vroeg in de afgelopen beker uit. In competitieverband hadden beide ploegen zich op de Bosuil zelf tevreden moeten stellen met een puntje. Het was ook in die wedstrijd dat Ruytinx verstek moest laten gaan. In de terugronde sloeg Leuven er dan weer in Antwerp een eerste uitnederlaag aan te smeren met een 2-1 overwinning. En zo wordt het afwachten wat de Great Old deze keer zal weten uitvoeren bij het bloedende Leuven dat zo wel eens gevaarlijk uit de hoek zou kunnen komen. Het komt er namelijk nu op aan voor de thuisploeg om de eerste punten te pakken in de eindronde. Met een gelijkspel zullen trainer noch spelers zich tevreden stellen.

Naast de reeds gekende afwezigen als Ruytinx, Matton en Mosia zijn tot dus ver geen nieuwe geblesseerden gekend bij Leuven afgelopen match. Mogelijk ontbreekt Samuel Greven om voorlopig onbekende redenen. Pluspunt is Joeri Vastmans die alvast is gerevalideerd van een eerder tijdens een training opgelopen kwetsuur.

RAFC trainer Warren Joyce moet het nog steeds doen zonder Verbiest en een wellicht niet herstelde Pivaljevic.

Qua supportersaantal zal het zeker niet teleurstellen. Van de bezoekers worden alvast 45 bussen verwacht. De zitplaatsen in Den Dreef zijn zo goed als uitverkocht en tickets konden enkel in voorverkoop worden aangeschaft. De nodige veiligheid wordt gegarandeerd.

De wedstrijd wordt live uitgezonden op Belgacom TV en u kan het verloop ook nog steeds live volgen hier op Voetbalkrant!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties