Sonck: 'Volgend seizoen niet meer als linksmidden'

Philippe Crols
| 0 reacties
Sonck: 'Volgend seizoen niet meer als linksmidden'
Foto: © SC

Wesley Sonck is een van de spelers die volgende week wereldkampioen Italië in de ogen zal kijken met de Rode Duivels. In Het Laatste Nieuws kijkt de speler van Club Brugge vooruit.

Uiteraard kijkt Sonck wel uit naar de confrontatie met de Italianen. "Ik hoop echt dat ik mag spelen, want Italië is en blijft toch iets apart", verklaarde de spits. Momenteel is er nog niet al te veel volk bij de Rode Duivels op training en heeft Sonck dus weinig concurrentie. "Dat zal wel veranderen als de beloften terugkomen van Malta."

Ook blikt de aanvaller van Club al even vooruit naar volgend seizoen. Sonck hoopt vooral meer op zijn beste plaats te kunnen spelen, centraal voorin. "Ik heb nu eenmaal niet de capaciteiten om als linksmidden te renderen. Het feit dat Club met Vargas en Dirar twee flankspelers haalde duidt er misschien wel op dat ik volgend jaar helemaal voorin zal mogen spelen."

Sonck heeft er zijn eerste seizoen bij Club opzitten. De West-Vlamingen haalden hem vorige zomer weg bij Borussia Mönchengladbach.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties