Dender haalt nog eens twee spelers

De Nijs Michael
| 10 reacties
Dender haalt nog eens twee spelers
Foto: © SC

Volg FCV Dender EH nu via WhatsApp!

Volgend seizoen zakken drie ploegen naar tweede klasse, daarenboven moet de nummer 15 aantreden in een eindronde met de tweedeklassers. Clubs moeten dus bij de eerste veertien eindigen om zeker te zijn van een verlengd verblijf in de hoogste afdeling.

Voor heel wat clubs is dit een bijzonder moeilijk opdracht, zo ook voor Dender. De Oost-Vlaamse club eindigde afgelopen seizoen pas zestiende en moet zich dus danig versterken met het oog op het komende seizoen. Het bestuur van de club uit Denderleeuw heeft dit alvast erg goed begrepen, de club is er namelijk in geslaagd om vier spelers in één dag aan te trekken.

Eerder konden we al melden dat Dender komend seizoen kan rekenen op de diensten van Siebe Blondelle (foto) en Fred. Blondelle komt over van Vitesse Arnhem, terwijl Fred kampioen Standard inruilt voor de laagvlieger. Nu heeft de club van trainer Boskamp zich ook versterkt met twee Bosnische spelers, het gaat om Sulejman Smajic en Ivica Dzivic.

De naam Smajic doet misschien een belletje rinkelen en dat is niet onlogisch. De 24-jarige middenvelder stond afgelopen winter namelijk nadrukkelijk in de belangstelling van vice-kampioen Anderlecht, maar de transfer sprong in extremis af. De speler, die de volledige rechterflank voor zijn rekening kan nemen, ruilt Zrinjski Mostar nu dan toch voor de Belgische competitie. 

Ivica Dzivic is dan weer een defensieve middenvelder. Mensen die de Kroatische competitie van nabij volgen zullen deze 24-jarige speler zeker en vast kennen, hij stond namelijk een tijdje op de loonlijst van topclub Dinamo Zagreb. Zowel Dzivic als Smajic tekenden voor vier seizoen bij FCV Dender.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties