Scolari: 'Ronaldo vergat dat hij moe was'

De Nijs Michael
| 0 reacties
Scolari: 'Ronaldo vergat dat hij moe was'
Foto: © SC

Tsjechië en Portugal deden gisteren een uitstekende zaak in groep A, beide landen wonnen hun openingswedstrijd en kunnen zo in een zetel toeleven naar de volgende speeldag. "We zijn halverwege", liet de Portugese bondscoach Felipe Scolari weten.

"We hebben zes punten nodig, de eerste drie zijn alvast binnen", analyseert Scolari de uitslag. Portugal en Turkije maakten er gisteren een mooie voetbalavond van, de bonscoach van Portugal vond de uitslag dan ook terecht: "Onze overwinning was verdiend. En ik ben gerustgesteld: mijn spelers zijn prima in vorm. De Turken speelden zoals we verwacht hadden. Het is een ploeg die zich fysiek helemaal geeft, maar we stonden er ook. Niet alleen fysiek trouwens, maar ook mentaal en technisch", aldus een gelukkige Scolari.

De bondscoach had ook psychisch een manier bedacht om sterspeler Cristiano Ronaldo nog wat extra te motiveren. "Na de wissel van Nuno Gomes gaf ik de kapiteinsband aan Ronaldo om hem extra te motiveren. De Turken drongen aan, maar Ronaldo vergat dat hij moe was", zag de bondscoach van Portugal. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties