Terim: 'Een van de beste van Europa'

Nico Wieme
| 0 reacties
Terim: 'Een van de beste van Europa'
Foto: © SC

Na de 3-2-zege van de Turken tegen Tsjechië was Fatih Terim door het dolle heen. Voor de tweede keer op rij sloeg zijn Turkije in de slotminuten toe, met als gevolg een plaats bij de laatste acht van Europa.

Fatih Terim toonde zich een en al emotie na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Peter Fröjdfeldt. “We zijn een van de beste landen van Europa”, ging Terim helemaal uit de bol. “En hopelijk wordt het alleen nog maar beter.”
 
De Turkse bondscoach loofde de ingesteldheid van zijn team. “Ik ben erg trots op mijn spelers”, begon Terim. “Zij weten dat een wedstrijd pas afgelopen is als de scheidsrechter affluit. Ik moet de spelers feliciteren. Die hebben zich tot het einde flink in het zweet gewerkt. Mijn spelers en ik gaan dit vieren. Dat hebben we verdiend.”
 
Terim deed een opmerkelijke en opruiende oproep aan het thuisfront. “Ik doe ook de groeten aan iedereen in Turkije. Ga naar buiten en vier deze overwinning! Ga de straat op en geniet van het moment”, aldus een dolgelukkige Turkse coach.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties