Hiddink looft zijn jonge, snel lerende Russen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Hiddink looft zijn jonge, snel lerende Russen
Foto: © SC

Rusland plaatste zich gisterenavond dik verdiend voor de laatste acht op het Europees voetbalkampioenschap. Bondscoach Guus Hiddink looft zijn spelers voor hun werk de voorbije weken.

"Dit is een grote overwinning voor een ploeg in volle opbouw, met veel jongeren en enkele ervaren spelers. Het is een plezier om met hen te werken. De voorbije drie weken hebben de jongeren veel bijgeleerd", begon Guus Hiddink zijn praatje.

"Tegen de Spanjaarden hebben we fouten gemaakt zoals de junioren dat doen. We hebben de tegenstander toen cadeaus gegeven. In de laatste twee wedstrijden was de progressie die we maakten opmerkelijk. Ik wist dat we technische, snelle spelers hadden, maar nu is er ook sprake van tactische discipline. Ik ben trots. Als je ziet van waar Rusland komt, is het EK voor ons nu al een succes", looft Hiddink zijn jonge garde.

Rusland neemt het nu in de kwartfinale zaterdagavond op tegen Nederland. En laat nu net Guus Hiddink de Nederlandse spelers van binnen en van buiten kennen. Is er een nieuwe verrassing in de maak?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties