D'Hooghe: 'Ons geduld is op'

Nico Wieme
| 0 reacties
D'Hooghe: 'Ons geduld is op'
Foto: © SC

Tijdens de ploegvoorstelling voor volgend seizoen kon Michel D’Hooghe het niet laten de politiek een veeg uit de pan te geven. De Clubvoorzitter is het politieke getreuzel rond de bouw van het nieuwe stadion meer dan beu.

Begin deze week kwam burgemeester Patrick Moenaert nog maar eens met een nieuw plan op de proppen om in Brugge een nieuw stadion te bouwen. De Brugse burgervader is nu de idee genegen een nieuwe voetbaltempel langs de Blankenbergse Steenweg op te trekken, waarin dan zowel Club als Cercle zouden kunnen spelen.
 
Voor Michel D’Hooghe is dit de druppel die de emmer doet overlopen. "Het is nu genoeg geweest", aldus de voorzitter van Club Brugge. "Wij hebben al in januari 2007 onze plannen rond een nieuw stadion voorgesteld. Anderhalf jaar later is er nog geen stap vooruit gezet. De overheid heeft intussen al drie andere konijnen uit de hoed getoverd. Voor geen enkele van die drie is er een financieel draagvlak. Voor ons project (met winkelcentrum) in Loppem wel."
 
De Clubpreses waarschuwt de politieke wereld voor de reactie van al wie blauw-zwart een warm hart toedraagt. "De Brugse gemeenteraad heeft ons project zelfs goedgekeurd. Ons geduld is op. Ik heb tegen onze supportersgroep Blue Army, de groep plusplusplus en de meer dan 70.000 mensen die de petitie ondertekenden, gezegd dat ze zich tot 1 juli moesten kalm houden. Dat kan ik nu niet meer." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties