Mathijssen: 'Door de poules Uefa Cup'

Nico Wieme
| 0 reacties
Mathijssen: 'Door de poules Uefa Cup'
Foto: © SC

Club Brugge hield donderdagavond troepenschouw in het gemeentehuis van Koksijde. Jacky Mathijssen sprak klare taal over de doelstellingen. Op alle vlakken beter doen dan vorig jaar is een must.

Jacky Mathijssen kwam tijdens de ploegvoorstelling van Club Brugge nog even terug op het voorbije seizoen. “Met de aanwezige kwaliteit hebben we het vorig seizoen niet goed maar héél goed gedaan”, begon de Limburger.
 
“We hebben bewust verzwegen dat het een overgangsjaar was”, gaf Mathijssen verder toe. “Als je dan toch op de derde plaats eindigt, is dat een sterke prestatie. We hebben een groeimarge en die wil ik benutten. Ik, en met mij de hele club, snakt naar internationale erkenning. Daarmee bedoel ik niet alleen de poules van de UEFA Cup bereiken, maar er ook door geraken. We moeten van ons laten spreken op internationaal vlak”, wond de Clubtrainer geen doekjes om de doelstellingen voor het komende seizoen.
 
Voorzitter Michel D’Hooghe heeft andere prioriteiten en wil vooral in België opnieuw een zeer vooraanstaande rol spelen. “Het zou mooi zijn als we nog eens op een Champions Leagueplaats eindigen”, aldus de preses.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties