Anderlecht ontmoet Roemeense topclub

De Nijs Michael
| 17 reacties
Anderlecht ontmoet Roemeense topclub
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht kent heel wat problemen in de voorbereiding op volgend seizoen. De Brusselaars willen namelijk oefenen tegen enkele tegenstanders van formaat, maar de club van trainer Jacobs stuitte al meermaals op een 'njet' van de plaatselijke burgemeester.

Zo heeft paars-wit al de geplande oefenwedstrijden tegen onder andere Lens, Willem II en Oostende moeten schrappen wegens een verbod van de burgemeester. De oefenpartij tegen Belgrano de Cordoba werd dan weer van de kalender verwijderd omdat de Zuid-Amerikanen hun Europese rondreis schrapten. 

Intussen heeft Anderlecht echter toch een oefenpartner van formaat gevonden: CFR 1907 Cluj. Toegegeven, de naam van de club spreekt niet echt tot de verbeelding, maar toch zijn de Roemenen niet te onderschatten. CFR heeft zich in enkele jaren, en onder de leiding van een rijke eigenaar, namelijk opgewerkt tot een absolute topclub in Roemenië. Zo haalde CFR Cluj dit jaar zowel de landstitel als de beker binnen, ten nadele van onder andere Steau Boekarest. Komende zaterdag om 17u kijken Cluj en Anderlecht elkaar in de ogen, voor paars-wit meteen de afsluiter van de zesdaagse stage in het Nederlandse Oisterwijk.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties