Ariël Jacobs overtuigd van kwaliteiten Suarez

Ariël Jacobs overtuigd van kwaliteiten Suarez
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht zal nu toch geen nieuwe spits halen. Nochtans werd daar nadrukkelijk gewag van gemaakt nu Nicolas Frutos weer op de sukkel is geraakt. Ariël Jacobs is overtuigd van de kwaliteiten van diens landgenoot Matias Suarez.

Ariël Jacobs keek tevreden terug op de eerste voorbereidingsweek van Anderlecht. Momenteel zijn de Brusselaars op oefenkamp in het Nederlandse Oisterwijk. Vandaag wordt er begonnen met de tweede fase van de training. "Bij sommigen heb ik al tekenen van vermoeidheid gemerkt. Het is tijd om wat rust in te bouwen", aldus Jacobs in de krant Het Laatste Nieuws.

Vanaf vandaag kan Jacobs ook weer beschikken over Mbark Boussoufa en de EK-gangers Jan Polak, Stanislav Vlcek en Marcin Wasilewski. "Ik weet niet in welke toestand zij verkeren maar ik hoop dat ze toch voldoende gerust hebben", aldus Jacobs.

Een nieuwe spits komt er voorlopig niet bij. Paarswit wil eerst afwachten hoe de blessure van Nicolas Frutos evolueert en wat Matias Suarez ervan bakt. Deze laatste zat nog altijd in Argentinië om er met Belgrano de playoffs voor promotie te spelen. Jacobs is na het bekijken van de beelden van Suarez overtuigd van diens kwaliteiten als diepe spits. Op 13 juli landt de jonge Argentijn in Brussel en daags nadien kan hij al een eerste keer meetrainen.

De Braziliaan Kanu wil Jacobs nog niet te snel brengen. "We hebben hem gehaald om hem in de loop van het seizoen te brengen. We kunnen die jongen niet zomaar voor de leeuwen gooien, ondanks het feit dat hij al heel mooie dingen heeft laten zien", besluit Jacobs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties