Ciman: 'Voelde me meteen thuis'

Philippe Crols
| 0 reacties
Ciman: 'Voelde me meteen thuis'
Foto: © SC

Laurent Ciman verliet enkele weken geleden Charleroi om bij Club Brugge aan de slag te gaan. De verdediger heeft er zijn eerste ervaringen bij de West-Vlamingen meegemaakt. Op de website van de club vertelt hij hoe het er tot dusver aan toe ging.

Laurent Ciman kwam dus enkele weken geleden aan bij Club Brugge en had blijkbaar geen moeite om zich te integreren. "Dat verliep allemaal heel erg vlot. Ik voelde me meteen thuis bij Club Brugge. Het heeft natuurlijk ook wel geholpen dat ik reeds enkele spelers en de trainer kende", verklaart de verdediger.

Dat Ciman voor Club Brugge koos, verbaasde enkele mensen. "Ik koos onder andere voor Club omwille van Mathijssen. Ik was ook al wel wat uitgekeken op Charleroi. Het was tijd om er te vertrekken. Bovendien, als er een club als Club Brugge komt, moet je geen twee maal nadenken", laat hij optekenen.

Club heeft er al enkele oefenwedstrijden opzitten. Binnen een maand staat de competitiestart op het menu. "Volgens mij moet onze afwerking nog verbeteren. We voetballen voldoende kansen bij elkaar, maar de efficiëntie is nog niet wat het moet zijn. Ook moeten de automatismen nog groeien, maar daar wordt dagelijks aan gewerkt."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties