Hleb is de nieuwste aanwinst van Barcelona

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Hleb is de nieuwste aanwinst van Barcelona
Foto: © SC

Ronaldinho heeft nog maar net zijn valiezen gepakt in Barcelona, of zijn opvolger tekent al present in Catalonië. De Wit-Rus Alexander Hleb komt vandaag aan in Camp Nou voor de medische keuring.

Vanmiddag zal de Wit-Russische international de medische keuring ondergaan en zijn contract ondertekenen bij FC Barcelona. De afgelopen drie seizoenen stond Alexander Hleb onder contract bij FC Arsenal. Onder leiding van Arsène Wenger groeide Hleb uit tot een polyvalente aanvallende middenvelder. Hij speelde in Londen 89 duels waarin hij zeven keer scoorde.

Rond 13u.00 wordt Hleb verwacht in Spanje waar hem eerst een fotosessie wacht. Daarna zal de medische staf van de Spaanse topclub Hleb onderzoeken. Als alles in orde is, zal Hleb dan morgen gepresenteerd worden als nieuwste aanwinst.

Hleb kwam in 2005 naar Arsenal nadat hij het eerst erg goed deed in de Bundesliga bij VfB Stuttgart. Hij begon in 1999 zijn carrière in eigen land bij BATE Borisov, de volgende tegenstander van Anderlecht in de Champions League-voorronde. Hleb heeft ondertussen ook al 41 interlands achter zijn naam staan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties