Bakx en Kortrijk zijn het bijna eens

De Nijs Michael
| 2 reacties
Bakx en Kortrijk zijn het bijna eens
Foto: © SC

KV Kortrijk kroonde zich vorig seizoen tot kampioen in de tweede klasse en dat hadden de West-Vlamingen onder andere te danken aan Istvan Bakx. De Nederlandse aanvaller scoorde namelijk veertien competitiedoelpunten en dat bleef niet onopgemerkt.

Toch is de kans erg groot dat we de 22-jarige Bakx ook volgend seizoen aan het werk zien in het Guldensporenstadion, de aanvaller verwacht namelijk dat hij komende week een sterk verbeterde verbintenis met Kortrijk kan ondertekenen. "Donderdag ga ik met mijn zaakwaarnemer Frank Schouten naar Kortrijk om de laatste details te bespreken. We gaan er met de intentie naartoe om tot een akkoord te komen met de club, daarna hoop ik een nieuw contract te tekenen. Ik kijk er naar uit om tegen clubs als Anderlecht of Standard te spelen", vertelt de goaltjesdief aan Provinciaalse Zeeuwse Courant.

De spits kon nochtans op belangstelling uit zijn thuisland rekenen, maar volgens Bakx bleef het bij vage interesse. "De belangstelling uit Nederland is nooit echt concreet geweest. Voor mijn ontwikkeling is het misschien ook wel beter om bij Kortrijk te blijven. De mensen hebben hier vertrouwen in mij, ik weet wat ik aan ze heb. Voor mij is dit ook weer een stap hogerop, dus ik ben benieuwd wat dit seizoen zal brengen", vertelt de spits nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties