Bristol City te sterk voor Antwerp

Dirk Pieters
| 33 reacties
Bristol City te sterk voor Antwerp
Foto: © SC

Antwerp nam het vrijdagavond op tegen Bristol City, maar de Great Old kwam met een halve A-ploeg te kort om het de Engelse club lastig te maken. Bristol City won uiteindelijk met 4-0.

Antwerp moest het onder andere stellen zonder Predrag Ristovic, Slobodan Slovic, Darko Pivaljevic, Ray Franckel, Zarko Jelicic en aanvaller Kenmogne. Antwerp kwam hete eerste kwartier goed door en was minstens de gelijke aan Bristol City. De eerste echte grote kans was voor Adebola, maar doelman Wauthy stond tot tweemaal toe op de juiste plaats. Na 18 minuten was het toch prijs. Maynard, de allernieuwste en meteen ook duurste aankoop van Bristol City zorgde voor de 1-0. Antwerp reageerde goed, maar een doelpunt maken zat er niet in. Dat kon Maynard nog wel een tweede keer vlak voor het rustsignaal. Skuse stuurde Maynard op avontuur en de spits vloerde de toegesnelde Kevin Wauthy een tweede keer. 

Meteen na de pauze stond de 3-0 op het bord. Na de derde treffer kreeg Antwerp meer ruimte en dat leverde enkele goede kansen op.  Zowel Emmerik De Vriese, Darku Lukanovic als de nieuwe tester Ammick Ciani kregen de bal niet in het thuisdoel. In de slotfase kreeg Antwerp nog een vierde treffer te slikken. Lee Trundle mocht van op de stip de 4-0 eindstand op het bord trappen.

De Antwerpfans wonnen dan wel de slag om het Ashton Gate. De spelers deden dat niet op het veld en ook een eerredder zat er niet in.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties