Mathijssen: 'Fans mogen meer verwachten'

Nico Wieme
| 0 reacties
Mathijssen: 'Fans mogen meer verwachten'
Foto: © SC

Jacky Mathijssen groette net als de spelers zijn publiek tijdens de fandag van Club Brugge. De Limburger genoot van de aandacht die hij kreeg en toonde zich als vanouds strijdvaardig.

Na de spelersvoorstelling op de fandag van Club Brugge was het de beurt aan trainer Jacky Mathijssen om zijn ambities voor komend seizoen uit te spreken. Mogen de Clubfans meer verwachten dan vorig seizoen? “Ik denk niet dat ze meer mogen verwachten dan vorig jaar, ik weet dat zeker”, antwoordde de ex-doelman in zijn typische stijl. Hij kreeg daarmee wel alle handen op elkaar en zijn naam werd luidkeels gescandeerd.
 
“Het minste wat we onze supporters mogen aanbieden is meer spektakel”, ging de Limburgse oefenmeester verder. “We beschikken over spelers met allemaal enorm veel kwaliteiten. Zij moeten de andere ploegen weer angst inboezemen als zij naar het Jan Breydelstadion komen. Hier punten komen rapen moet bijzonder moeilijk worden.”
 
Stadionomroeper Luc Van den Meersschaut sprak zijn, naar eigen zeggen misschien te naïeve, verwachtingen uit voor het komende seizoen. De brave man droomt van de titel, beker en minstens kwartfinales in de UEFA Cup. “Dan hoop ik, Luc, dat jouw pronostiek uitkomt”, eindigde Mathijssen zijn praatje. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties