Club met drie beloften naar Griekenland

Nico Wieme
| 18 reacties
Club met drie beloften naar Griekenland
Foto: © SC

Club Brugge neemt woensdagmiddag het vliegtuig richting Griekenland waar het twee oefenwedstrijden zal afwerken en tussendoor pittig zal trainen. Jacky Mathijssen nam voor de gelegenheid drie beloften mee.

Terwijl Anderlecht vanavond met het mes op de keel staat in de alles-of-nietswedstrijd bij BATE Borisov, trekt Club Brugge naar Griekenland voor een ministage. Blauw-zwart speelt er donderdag een oefenmatch tegen Aris Saloniki en zaterdag tegen Asteras Tripolis.
 
Tussendoor is trainer Jacky Mathijssen van plan om er, ondanks de hoge temperaturen, duchtig de pees op te leggen. “Ik ben van plan hard te werken in Griekenland”, aldus de Clubcoach in Het Laatste Nieuws.
 
Mathijssen hoopt om in alle anonimiteit aan een aantal belangrijke zaken te kunnen werken. “Wil ik een speciale hoekschop uitproberen, dan doe ik dat liever in Griekenland, waar geen Belgische scouts zitten, dan op de Brugse Metten, waar elke club in de tribune zit.”
 
Club zal in Griekenland aantreden zonder de geblesseerden Koen Daerden en Elrio Van Heerden en de van ziekte herstellende Jonathan Blondel. Mathijssen maakt van de gelegenheid gebruik om de beloften Cédric Guiro, Niels De Loof en Masis Voskanian een kans te geven.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties