Mathijssen ziet het zitten voor Club Brugge

Mathijssen ziet het zitten voor Club Brugge

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge keerde zondag terug van een stage in Griekenland. Het verloor er één oefenwedstrijd met 4-0 van Aris Saloniki. Tegen Asteras Tripolis werd het een 0-0-gelijkspel. Coach Jacky Mathijssen is toch een tevreden man.

"Het waren moeilijke omstandigheden in Griekenland en dan leer je het best de mensen kennen", steekt Jacky Mathijssen van wal in de kranten. "Ginds kregen we te maken met goede tegenstanders, de hitte en het favoritisme van de plaatselijke scheidsrechters."

"Ik hou er een goed gevoel aan over. We missen wel nog enkele geblesseerden en ik zou graag zo snel mogelijk mijn 'Chinezen' terug hebben", doelt Mathijssen op Jeroen Simaeys en Laurent Ciman die momenteel op de Olympische Spelen van Beijing vertoeven.

In de krant Het Nieuwsblad wil Mathijssen ook rechtzetten dat hij tijdens de wedstrijd tegen Saloniki helemaal niet naar de tribune moest. Dat was nochtans wel verschenen in een verslag op de clubwebsite. "Ik ben na de rust aan de andere kant gaan staan. Ik zal die fantast er wel nog eens op aanspreken", besluit Mathijssen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties