Supporters Anderlecht razend op de ploeg

De Nijs Michael
| 38 reacties
Supporters Anderlecht razend op de ploeg

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Het seizoen is dramatisch van start gegaan voor Anderlecht. De vicekampioen en bekerwinnaar ging in de tweede voorronde van de Champions League onderuit tegen BATE Borisov en de club ging ook ten onder in de strijd om de Supercup.

Manager Van Holsbeeck en voorzitter Vanden Stock reageerden al uiterst ontstemd, maar ook de supporters van paars-wit zijn de slechte prestaties van hun ploeg spuugzat. De frustraties na de verloren partij op Sclessin liepen zelfs zo hoog op dat Proto het aan de stok kreeg met een heetgebakerde supporter.

Na afloop van de wedstrijd in Standard haastten een vijftigtal supporters van Anderlecht zich naar het Constant Vanden Stock-stadion. De gefrustreerde fans wachtten er de spelersbus op. Toen de spelers uit de bus kwamen liep het bijna uit de hand. De supporters floten hun eigen spelers uit, waarop Silvio Proto moeite had om zich te bedwingen. De doelman kreeg het aan de stok met één van de supporters, uiteindelijk moest vicekapitein Olivier Deschacht tussenkomen, waarna de gemoederen dan toch bedaard raakten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties