Dirar: 'Ik zal slagen bij Club'

Dirar: 'Ik zal slagen bij Club'
Foto: © SC

Nabil Dirar was tijdens de voorbereiding zowat de grootste smaakmaker bij Club Brugge. De middenvelder maakte een sterke indruk en lijkt zich nu al verzekerd te hebben van een basisplaats. Dirar zelf is er dan ook zeker van dat hij zal slagen bij Club.

"Ik voel me supergoed ontvangen en ik ben er honderd procent van overtuigd dat ik bij Club zal slagen", legt Dirar uit in Het Nieuwsblad. "Ik geef grif toe dat mijn rendement en mijn kopspel nog voor verbetering vatbaar zijn, maar ik leer nog elke dag bij. Bij Club zal ik meer scoren omdat ik vaker in de zestien zal komen."

Maar Dirar heeft nog een andere ambitie. Door goed te presteren bij Club Brugge wil hij ook een voorbeeld zijn voor andere Marokkaanse voetballers. "Techniek hebben ze met hopen, maar fysiek moet je ook top zijn. Veel heeft met mentaliteit te maken. Discipline is belangrijk. Ik had al op mijn veertiende begrepen dat alleen hard werken vruchten afwerpt. Dat geldt niet alleen voor Marokkanen, ook voor andere kleurlingen. Door hier bij Club te slagen, wil ik hen ook motiveren, want het is allemaal een kwestie van zin. Zin om te voetballen in plaats van te rotzooien."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties