Gillet: 'De muren op Anderlecht hebben getrild'

De Nijs Michael
| 0 reacties
Gillet: 'De muren op Anderlecht hebben getrild'

Herman Van Holsbeeck is niet te spreken over de prestaties van Anderlecht en dat hebben de spelers geweten. Guillaume Gillet is alvast onder de indruk. "De muren op Anderlecht hebben getrild", zegt de Luikenaar.

"Wij, als spelers, hebben vooral gezwegen en geluisterd. Het was de eerste keer dat ik Herman Van Holsbeeck kwaad heb gezien. De muren hebben hier getrild", vertelt Gillet deze morgen. "In Gent konden Michel Louwagie en Ivan De Witte ook hard roepen, maar dit kon ook tellen. Alles wat er fout loopt, hebben we besproken. Het kan zo niet verder", aldus de speler in de kranten.

Anderlecht moet zaterdag op de eerste speeldag op bezoek bij Cercle Brugge. Meteen een lastige uitwedstrijd voor de Brusselaars, maar met minder dan drie punten zullen de supporters ongetwijfeld geen genoegen nemen. Daarenboven krijgt paars-wit een week later subtopper AA Gent op bezoek. "Zes op zes tegen Cercle en AA Gent is een must. Veel mensen geloven niet meer dat Anderlecht op dit moment twee matchen na elkaar kan winnen. Wij moeten het tegendeel bewijzen", weet Gillet. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties