Mathijssen: 'Plaatsen goedmaken niet aangenaam'

Mathijssen: 'Plaatsen goedmaken niet aangenaam'
Foto: © SC

Club Brugge speelt ook komend weekend niet tegen SV Zulte-Waregem omdat er nog steeds twee Olympiërs afwezig zijn. Dit betekent dat de Bruggelingen terrein zullen moeten goedmaken vanaf volgende week op het veld van Tubeke.

Club Brugge kan na dit weekend al een achterstand hebben van zes punten op landskampioen Standard en aartsrivaal Anderlecht. Jacky Mathijssen, de trainer van Club Brugge, weet ook dat het psychologisch niet gemakkelijk is om met een achterstand te beginnen. "Ik ken mezelf. Het is niet zo simpel en aangenaam om te zien dat je plaatsen moet goedmaken op je grootste concurrenten", zegt hij in de krant Het Nieuwsblad.

"Als we dan ook nog eens puntenverlies zouden lijden, zullen er links of rechts zeker mensen zijn die daar plezier zullen in scheppen om ons met de neus op de feiten te drukken. Dat zie je nu al van ver aankomen, maar we zullen wel iets uit onze mouw schudden", aldus nog de Limburger, die ook vindt dat Club Brugge respect verdient omdat het zijn twee spelers naar Peking liet vertrekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties