Diegem droomt van Anderlecht

Rombaux Gunther
| 1 reacties
Diegem droomt van Anderlecht
Foto: © SC

Diegem Sport mag zich opmaken voor de zesde ronde in de Cofidis Cup, zondagmiddag bracht het immers de volle buit mee uit Hamoir. De club droomt intussen van een duel tegen Anderlecht.

Diegem Sport trok zondagmiddag naar Hamoir voor zijn duel in de Cofidis Cup, waar het tegen een bleke thuisploeg de eerste helft domineerde maar er niet in slaagde om te scoren. Na de rust kwam Hamoir wat beter in de wedstrijd en op het uur opende Pauleti de score. Diegem liet niet begaan en ging op zoek naar de gelijkmaker die er diep in de blessuretijd alsnog kwam via Maxime Mesman. Verlengingen leverden geen winnaar op waardoor strafschoppen de beslissing bracht, hierin toonde Diegem zich de betere en gaat het dus op 3 september de urne in samen met de eersteklassers.

Maarten Deschepper moest 12 minuten voor tijd invallen en blikt even terug op de wedstrijd; “Een heerlijke belevenis uiteraard. Het was knokken tot het laatste fluitsignaal want ook Hamoir wilde een beslissing voor de strafschoppen. Gelukkig toonden wij ons daarin het behendigst, misschien omdat we daar op training vaak op oefenen. Maar we wonnen, en dat was het voornaamste aangezien we voor de volgende ronde samen met de eersteklassers de urne ingaan. Op naar de volgende ronde dus, waarin  het een hele belevenis zou zijn om het tegen Anderlecht te mogen opnemen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties