Dahmane naar Genk of Club Brugge?

Steurbaut Kersten
| 20 reacties
Dahmane naar Genk of Club Brugge?

Mohamed Dahmane aast voor zondagavond nog op een transfer. De Algerijn keert mogelijk terug naar Racing Genk.

Dahmane was zaterdagavond in het Jan Breydelstadion bij de beteren, zoniet de beste, op het veld. Daar was iedereen het over eens. Hij bekroonde zijn sterke wedstrijd met een knap doelpunt op vrije trap. Zijn naam staat in menig scoutboekje neergekribbeld.
 
Besiktas
 
Aast Dahmane nog op een transfer? “Alles kan nog gebeuren”, lacht de speler. “Er zijn veel opportuniteiten, maar Bergen wil me voorlopig niet laten gaan.” Dahmane kan rekenen op de interesse van Besiktas (Turkije) en Valenciennes (Frankrijk).
 
“Maar misschien blijf ik wel in België”, aldus de aanvaller. “Er zijn een aantal grote ploegen in mijn geïnteresseerd. Misschien keer ik zelfs terug naar Racing Genk. Het Genkse bestuur heeft met Bergen gepraat. Ik heb met niemand problemen en zie een terugkeer wel zitten.” Dahmane speelde vorig seizoen een half jaar voor de Limburgers en keerde dan terug naar Bergen, een overgang die in Genk voor veel ophef zorgde.
 
Club Brugge
 
“Club Brugge? Misschien. Het is niet ver van hier meer, hé”, grijnst de Algerijn zijn tanden bloot. De blauw-zwarte kleedkamer bevindt zich op twintig meter van Dahmane. Misschien kan hij al eens een kijkje gaan nemen. "Alles kan gebeuren." Maar dan zullen ze wel snel moeten zijn. Zondagavond sluit de transfermarkt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties