Charleroi een tijd zonder Oulmers

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Charleroi een tijd zonder Oulmers

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Abdelmajid Oulmers is wellicht voor langere tijd out bij SC Charleroi. De Marokkaanse international blesseerde zich aan de knie. De vraag is nu enkel hoe lang de middenvelder aan de kant moet blijven: drie weken of drie maanden.

In de Waalse krant La Gazzette des Sports zegt de clubdokter van de Karolo's dat de binnenste ligamenten van de knie van Abdelmajid Oulmers geraakt zouden zijn. "Als er een operatie aan te pas moet komen, dan zal hij zeker drie maanden onbeschikbaar zijn. In het andere geval zou het een kwestie van een aantal weken zijn. Woensdag gaat hij naar Antwerpen op consultatie bij dokter Declercq."

Dit weekend speelt Charleroi tegen Cercle Brugge en de vraag is nu wie Oulmers zal vervangen in de basis. Wordt het bijvoorbeeld de ongelukkige Tim Smolders die nog steeds weigert om zijn aflopende contract te verlengen in het zwarte land? Thierry Siquet wil alvast nog niet op de zaken vooruit lopen en wacht nog even af. 

Oulmers is trouwens erg gevoelig aan de knieën. In 2004 kwam hij eens zwaar geblesseerd terug van een interland met Marokko. Charleroi heeft vervolgens de zaak voor de rechter gebracht om een schadevergoeding te kunnen krijgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties