Daerden: 'Het is weer plezant'

Nico Wieme
| 0 reacties
Daerden: 'Het is weer plezant'
Foto: © SC

Na een inactiviteit van veertien maanden schijnt er voor Koen Daerden plots weer licht aan het einde van de tunnel. De middenvelder van Club Brugge mag stilaan weer aan zijn heroptreden in de A-kern denken.

Zal Club Brugge binnenkort opnieuw kunnen rekenen op Koen Daerden? Een vraag die menig supporter van blauw-zwart zich stelt. De Limburger kende nog maar weinig succes sinds hij twee zomers geleden de overstap van Genk naar Brugge maakte. Na twee knieoperaties en een ellendige revalidatie traint de 26-jarige speler weer zo goed als pijnvrij.
 
Daerden werkt momenteel bij de beloften van Club in alle stilte aan zijn comeback. “Ik train opnieuw pijnvrij”, zei de middenvelder vrijdagavond op Studio 1. “Bij sommige bewegingen voel ik nog wel iets, maar het gaat al veel beter dan vroeger. Het is plezant, lekker kunnen trainen.”
 
De hoop is bij Daerden zeker aanwezig om er nog iets van te maken, al begrijpt hij de twijfelende supporters. “Ik ben niet meer alleen bezig en dat maakt het ook draaglijker. Het is normaal dat sommige fans aan me twijfelen, ik heb zelf ook getwijfeld.”
 
Wat als het straks weer misloopt? “Daar denk ik niet aan. Ik kom van ver, maar kijk nu vooruit. Ik heb er opnieuw alle vertrouwen in”, aldus een gedecideerde Daerden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties