Van Damme: 'Niveau van Standard ligt hoger'

De Nijs Michael
| 0 reacties
Van Damme: 'Niveau van Standard ligt hoger'
Foto: © SC

Anderlecht stevende gisteren af op een bedroevend gelijkspel tegen Charleroi, maar breekijzer Jelle Van Damme kon op de valreep toch nog de ban breken. De verdediger zette zijn team, net als tegen Cercle Brugge, op weg naar de drie punten.

"Het is mooi meegenomen dat ik een doelpunt maak, maar uiteindelijk telt het collectief", vertelt de lieveling van het paars-witte publiek. "Charleroi speelde goed georganiseerd en kwam er gevaarlijk uit op de counter. We waren wel goed begonnen aan de tweede helft en na de rode kaart van Defays zijn we blijven drukken en dat leverde uiteindelijk twee doelpunten op."

Anderlecht deed dus wat het moest doen en pakte de drie punten tegen Charleroi, maar volgende week wacht een moeilijkere opdracht. Dan wacht Standard en ook Jelle Van Damme beseft dat het niet simpel zal zijn om ook daar de drie punten mee te graaien. "Dat zal een andere partij worden. Het niveau van Standard ligt momenteel een stuk hoger dan dat van ons, maar we kunnen ons daar aan optrekken om een sterke prestatie neer te zetten. Komende week zetten we de puntjes op de i", aldus de polyvalente verdediger. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties