Agüero lonkt naar Manchester City

Steurbaut Kersten
| 5 reacties
Agüero lonkt naar Manchester City

De knalprestaties van Sergio Agüero blijven niet onopgemerkt. Manchester City richt zijn pijlen op de Argentijnse aanvaller van Atletico Madrid. De speler zelf staat niet afkerig tegen een verhuis naar de Premier League.

Timmy Simons en Eric Gerets maakten al uitgebreid kennis met Sergio Agüero. Kün, zoals hij liefkozend wordt genoemd naar een Argentijnse tekenfilmfiguur, legde er twee in het mandje van PSV en knalde tegen Marseille al na vier minuten de openingstreffer tegen de netten.
 
Agüero is de schoonzoon van voetballegende Diego Armando Maradona, die hij met zijn acties op het veld doet kirren van plezier. De voetballer die in de voetsporen treedt van zijn schoonvader? Het scenario lijkt wel weggeplukt uit Hollywood.
 
De weg is nog lang voor Agüero, maar de volgende stap lijkt richting de Premier League te gaan. Atlético Madrid wil zijn goudhaantje in eigen rangen houden, maar Manchester City wil ver gaan om de Argentijn binnen te halen. Met de nieuwe geldschieter Al Fahim kan dat geen probleem zijn.
 
En wat denkt Agüero zelf? Die ziet het blijkbaar wel zitten. Agüero startte met privé-lessen Engels en is sinds vorige week op zoek naar een villa in de omgeving van Manchester.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties