'Charleroi verdoet onze tijd', beweert KBVB

De Nijs Michael
| 0 reacties
'Charleroi verdoet onze tijd', beweert KBVB
Foto: © SC

Charleroi heeft zich de woede van de Belgische voetbalbond op de nek gehaald. De Karolo's gingen in beroep tegen een gele kaart van Benjelloun, maar kregen zelf een standje van het bondsparket. "Charleroi verdoet onze tijd", klonk het hard.

Abdessalem Bejelloun kreeg in de wedstrijd tegen AA Gent een dubbele gele kaart en daar kon men bij Charleroi niet om lachen. De Zebra's trokken dan ook naar het Sportcomité van de Belgische voetbalbond, maar Bayat en co kwamen van een kale reis terug. "De scheidsrechter is soeverein op het veld en zijn beslissingen kunnen niet herzien worden", was de uitleg van het Sportcomité.

Bovendien was het bondsparket bijzonder scherp voor Charleroi, dat de laatste maanden meermaals op een negatieve manier in het nieuws kwam. "We hebben de indruk dat Charleroi het bondsparket onnodig veel tijd doet verliezen. Jammer dat er geen boetes meer zijn voor futiele of ongepast klachten", deelde een afgevaardigde van het bondsparket mee.

In de rand raakte bekend dat Charleroi-trainer Thierry Siquet niet in beroep gaat tegen zijn schorsing. Dat wil zeggen dat de oefenmeester van 23 oktober tot 5 november vanuit de tribune moet toekijken, Siquet kreeg ook een boete van honderd euro.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties