lomLommel SK
eupEupen
Datum: 18/10/2008 20:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Stedelijk Sportstadion
KVSK United makkelijk voorbij Eupen
Niels Hendriks
| 0 reacties
KVSK United makkelijk voorbij Eupen

KVSK United versloeg aan de Gestelsedijk Eupen met 2-0. United, dat voor de partij samen met Eupen laatste stond, doet dankzij deze makkelijke zege onderaan het klassement een goede zaak.

Bij de thuisploeg kwamen Pinxten en Dufour terug uit schorsing, ditmaal was het de beurt aan spits Ketting om een schorsingsdag uit te zitten. United begon het best aan de partij maar kwam goed weg toen Mombongo in het zijnet trapte. KVSK ging opzoek naar de openingstreffer. Eerst werd Brouwers foutief gestuit in het strafschopgebied, maar de bal ging niet op de stip. Even later kon dezelfde Brouwers een voorzet van Dufour net niet binnen glijden. Maar de 1-0 kwam er alsnog, op assist van Brouwers verscheen Caramazza alleen voor doel en deze schakelde doelman Wins uit en trapte de bal tegen de netten. Delande trapte net voor rust nog net naast waardoor het bij 1-0 bleef. 
Net na rust kon een zwak Eupen nog één keer dreigen, maar even later werd de partij beslist. Uitblinker Brouwers trapte een voorzet van Van de Weyer knap tegen de netten, 2-0. United kon de wedstrijd makkelijk uitspelen en zonder echt goed te spelen had de score nog hoger kunnen oplopen. Vlak voor affluiten knalde Molnar nog wel op de paal voor Eupen.