Deflandre: 'Transfer straks misschien de oplossing'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Deflandre: 'Transfer straks misschien de oplossing'

Volg FCV Dender EH nu via WhatsApp!

Op Cercle Brugge mocht Eric Deflandre plots nog eens opdraven bij FCV Dender. De ex-speler van onder meer Club Brugge, Lyon en Standard ziet het echter niet meer zitten bij de club uit het Pajottenland.

Het heeft vijf en een halve maand geduurd eer we Eric Deflandre nog eens zagen voetballen op het veld van een eersteklasser. Trainer Johan Boskamp was na de wedstrijd op Cercle Brugge ook heel tevreden over de prestatie van de ex-international. 

"Het bestuur wilde dat ik met de tweede ploeg zou gaan trainen, maar Boskamp heeft zich daartegen verzet. Ik heb zaterdag getoond dat Dender nog steeds op mij kan rekenen", zegt Deflandre in de krant Het Nieuwsblad.

Deflandre speelde vorig seizoen op een matig niveau maar dat kwam door een pubalgie. "Nu ben ik volledig fit en als je dan niet mag spelen, is dat erg moeilijk. Ik stel me er vragen bij. Iedereen weet ondertussen dat Dender krap bij kas zit na de bouw van de nieuwe tribune en de nieuwe kleedkamer. Misschien is een transfer straks in januari een ideale oplossing voor beide partijen", besluit de Waalse verdediger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties