Ook Thierry Siquet zit op de trainerswip

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Ook Thierry Siquet zit op de trainerswip

Sneuvelt er na de negende speeldag in deze competitie nog een trainer na Dirk Geeraerd (SV Roeselare)? Het kan, want Charleroi-voorzitter Abbas Bayat is niet tevreden over het werk van Thierry Siquet.

"Ik kan de spelers helemaal niets verwijten. We hebben een sterke spelersgroep met daarbij ook een aantal internationals", zegt Charleroi-voorzitter Abbas Bayat in de krant Het Nieuwsblad. De resultaten van de Henegouwers vallen tegen. De club staat pas op een elfde plaats in het klassement en het verschil met het nummer 15, KV Mechelen, is amper drie punten.

"Ik stel vast dat er onvoldoende hard gewerkt wordt op de trainingen", gooit Bayat een steen naar trainer Thierry Siquet. "Drie weken geleden hebben de spelers drie dagen vakantie gehad. Dat kan gewoon weg niet. Ik ben nu al tien jaar op zoek naar een goede trainer. Ik geef kansen aan jonge trainers die die kansen dan ook moeten grijpen, maar dat doen ze niet", gaat Bayat verder.

Siquet nam vorig jaar het roer over van Philippe Vande Walle. De oud-doelman zit nog steeds in de trainersstaf van Charleroi. De Karolo's speelden afgelopen weekend 1-1-gelijk op het eigen veld tegen SC Lokeren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties