Doll: 'Geen schrik van Frutos'

Doll: 'Geen schrik van Frutos'

Zaterdagavond trekt Lokeren, de specialist in gelijke spelen, naar Anderlecht. Olivier Doll kent het Astridpark goed want hij speelde er jaren. Morgen moet hij er Nicolas Frutos, de gevreesde spits van paarswit, het scoren beletten.

Olivier Doll heeft de indruk dat de Anderlecht-spelers momenteel vol vertrouwen zitten. "Ze gaven een demonstratie tegen KV Mechelen en wonnen op het veld van Germinal Beerschot dat ondanks hun klassement toch één van de beste teams van België is", zegt Doll in de krant La Dernière Heure.

"De terugkeer van Nicolas Frutos in het elftal heeft veel spelers bevrijd. Het wordt voor ons heel moeilijk, maar we gaan toch proberen om het hen zo moeilijk mogelijk te maken. In 2005 zijn we ook teruggekeerd met een punt. Waarom zou dat nu ook niet kunnen?", vraagt Doll zich af. "We mogen niet teveel respect hebben ook voor hen."

Olivier Doll is evenwel niet bang van Nicolas Frutos. "Als je van hem schrik hebt, moet je niet naar Anderlecht komen. Hij scoort en geeft assists, hij kan eigenlijk alles", looft Doll hem anderzijds wel. "Maar als je zegt dat Anderlecht enkel Frutos is, maak je een grote vergissing. Ik ben niet van plan om hem zaterdag over het hele veld te volgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties