'Charleroi kon waar Sevilla niet in slaagde'

Mathias Dumarey
| 5 reacties
'Charleroi kon waar Sevilla niet in slaagde'
Foto: © SC

Club Brugge trekt zondagavond naar Charleroi waar het moet zien dat het zijn leidersplaats kan vasthouden. Jacky Mathijssen, drie jaar lang de coach in Charleroi, verwacht een erg lastige partij in het zwarte land.

Wedstrijden tegen SC Charleroi, de club waar Jacky Mathijssen helemaal doorbrak als trainer, blijven voor de Limburger heel speciaal. "Ik verlies namelijk niet graag tegen mensen die ik goed ken. Ik weet dat mijn ex-spelers supergemotiveerd zullen zijn, maar ik ben dat ook. Dat is gewoon een kwestie van eergevoel. Het wordt in ieder geval een moeilijke wedstrijd want Charleroi kon vorige week wat Sevilla niet kon. We zijn dus zeker gewaarschuwd", zegt Mathijssen in de krant Het Laatste Nieuws.

Laurent Ciman maakt na twee weken rust zijn rentree in de spelerskern van Club Brugge, maar wellicht zal hij niet spelen tegen zijn ex-club. "Het is nog altijd niet stil rond hem. Ik merk dat de journalisten hem nog steeds zoeken en dus zal hij niet starten. Ik vraag me eigenlijk af waarom hij zo weinig krediet krijgt. Hij is een 23-jarige Belgische belofte die nog maar net de stap heeft gezet naar een topclub. Hou daar toch eens rekening mee", vraagt Mathijssen ten slotte aan de Belgische pers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties