Reinaldo tekent vijfjarig contract bij Anderlecht

De Nijs Michael
| 7 reacties
Reinaldo tekent vijfjarig contract bij Anderlecht
Foto: © SC

Anderlecht kan de komende vijf jaar rekenen op de diensten van de jonge Braziliaan Reinaldo. De speler was al enkele maanden op huurbasis actief bij de Brusselaars en heeft nu een definitief contract gekregen.

"Dat is een opluchting, want op een bepaald moment was ik helemaal niet zeker dat ik zou blijven. Ik was net geopereerd en het was niet simpel om me aan te passen in België", reageert Reinaldo in La Dernière Heure. "Al sinds ik mij kan herinneren, was ik bezig met voetbal. Maar ik heb me heel lang tevreden gesteld met spelen op straat en ben pas bij een club gaan spelen toen ik veertien jaar was", vervolgt de Braziliaan. "Daarna is het allemaal erg snel gegaan. Vier jaar later speelde ik in de Braziliaanse eerste klasse met Recife. Mijn grootste pluspunten zijn mijn snelheid en vooral mijn passes en dribbels."

"Mijn beste positie is die van spelverdeler", gaat de sterkhouder van de paars-witte beloften verder. "Mijn voorbeelden zijn natuurlijk andere nummers tien zoals Kaka, Zidane of Ronaldinho. Maar mijn grootste idool is een aanvaller: Ronaldo. Ik ben er me van bewust dat het voor een jongere niet makkelijk is om hier door te breken in de eerste ploeg. Maar ik zal geduldig zijn, ik hoop dat ik voor het einde van dit seizoen al enkele minuten kan spelen. Ik heb veel zelfvertrouwen, ik kan beter worden dan Boussoufa." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties