Vlcek: 'Ik was slecht'

De Nijs Michael
| 2 reacties
Vlcek: 'Ik was slecht'
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht werd afgelopen zaterdag ingepakt door een erg efficiënt Lokeren, maar de vicelandskampioen moet de hand ook in eigen boezem steken en dat beseft Stanislav Vlcek erg goed. "Ik was slecht", geeft de Tsjechische international grif toe.

Anderlecht speelde in de vorige thuismatch KV Mechelen van de mat onder aanvoering van de erg sterk spelende Nicolas Frutos en Stanislav Vlcek, maar tegen Lokeren kreeg de laatstgenoemde geen poot aan de grond. "Ik heb geen enkele goede voorzet kunnen geven, maar ik heb er geen verklaring voor waarom het niet liep. Mijn vervanging was logisch, ik heb daar geen enkel probleem mee", is de Tsjech eerlijk in zijn analyse.

Vlcek werd in de tweede helft vervangen door Legear en de invaller scoorde ook. De kans bestaat dan ook dat Vlcek zijn basisplaats deze week moet afstaan aan de jonge Luikenaar, maar Vlcek is daar niet echt mee bezig, hij denkt vooral aan de verloren punten. "De trainer heeft verschillende opties op rechts. Wat erger is, is dat we ondanks onze kansen verloren hebben", aldus de sympathieke aanvaller. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties