Van Acker: "Genieten van dit moment"

Steurbaut Kersten
| 4 reacties
Van Acker: "Genieten van dit moment"

Regi Van Acker ging onder luid applaus van de Racing Mechelen-supporters naar de persconferentie. “Een standbeeld? Dat is even snel weer afgebroken”, blijft de gewezen Antwerp-coach rustig.

Van Acker had zijn huiswerk duidelijk beter gemaakt dan collega-trainer Harm Van Veldhoven. “De spelers hadden vandaag een halve dag verlof genomen en we zijn samen iets gaan eten”, aldus Van Acker. “Ik heb hen gezegd:’Er is nog geen stunt geweest, vandaag is het aan ons.’
 
Schitterende transfers
 
“We hebben de eerste twintig minuten doorsparteld en zijn er gaande weg doorgekomen. Op het moment dat Germinal Beerschot moet komen, hebben wij de ruimtes goed benut. De sportieve directeur verdient een pluim op zijn hoed voor de transfers. We hebben voetballers gehaald die willen voetballen.”
 
Zondag moet Racing Mechelen naar Verviers, maar van de trainer mogen de spelers een zwaar feestje bouwen. “We moeten genieten van dit moment. Jarenlang heeft de club gewacht om zich te manifesteren. Vanavond en vannacht mogen we daarvan genieten.”
 
“Germinal Beerschot? Hand in eigen boezem”
 
Bij Germinal Beerschot wordt er minder genoten. “Ik vind dit een pijnlijk moment voor Harm, maar de club moet de hand in eigen boezem steken. Deze ploeg staat niet waar ze moet staan. Het is toch onwaarschijnlijk dat wij een applaus krijgen van hun fans.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties