Frutos heeft het ziekenhuis verlaten

De Nijs Michael
| 3 reacties
Frutos heeft het ziekenhuis verlaten
Foto: © SC

Zoals eerder al gemeld werd Nicolas Frutos eind vorige week met uitdrogingsverschijnselen opgenomen in een ziekenhuis in Buenos Aires. Anderlecht meldt nu dat de aanvaller het ziekenhuis nog in de loop van zondag verlaten heeft.

Frutos werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis van Buenos Aires. De aanvaller van Anderlecht kampte met uitdrogingsverschijnselen als gevolg van buikgriep. Intussen heeft Frutos het ziekenhuis mogen verlaten, maar de ziekte heeft wel veel van zijn lichaam gevergd. Zo bevestigt Anderlecht dat de spits zes kilogram heeft verloren in twee dagen tijd. 

Inmiddels is Frutos aan de beterhand, maar zoals eerder al gemeld moet hij de trainingsstatge in het Spaanse La Manga laten schieten. De Argentijn kreeg van de dokter een reisverbod tot donderdag 8 januari. Het is nog niet duidelijk wanneer Frutos opnieuw in ons land verwacht mag worden. 

Van Thomas Chatelle en Marcin Wasilewski is er beter nieuws. De laatst genoemde kampte met een blessure aan de quadriceps en Chatelle ondervond last aan de voetzool, maar beiden konden zondag al individueel trainen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties