Jacobs: 'Ziekte overviel Frutos'

Mathias Dumarey
| 8 reacties
Jacobs: 'Ziekte overviel Frutos'
Foto: © SC

Ariël Jacobs heeft ook gereageerd op de mysterieuze ziekte van Nicolas Frutos. Ook voor de Anderlecht-trainer was het een verrassing van formaat toen hij hoorde dat de Argentijn na Nieuwjaar in het ziekenhuis was beland.

Nicolas Frutos loopt er dezer dagen dus niet bij op de oefenstage van de competitieleider in het Spaanse La Manga. Het is ondertussen gebleken dat de spits een vorm van buikgriep heeft opgelopen. Op die manier verloor hij al zes kilogram.

"We weten niet precies wat de oorzaak is. Misschien is het een voedselvergiftiging, maar het kan ook een virus zijn. Of Anderlecht dan niet eerder op de hoogte had moeten zijn van de situatie van Frutos? De ziekte heeft hem ginds overvallen en het was ook niet simpel om ons meteen op de hoogte te brengen", aldus Ariël Jacobs in de krant Het Nieuwsblad.

De Anderlecht-trainer wil er verder niet te veel meer over kwijt. "Er zijn nog andere spelers die ook met kwaaltjes sukkelen en als we over iedere kwaal in detail gaan treden, zitten we hier nog enkele uren", besluit Jacobs. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties