Jovanovic & Boussoufa oneens over Gouden Schoen

Philippe Crols
| 21 reacties
Jovanovic & Boussoufa oneens over Gouden Schoen
Foto: © SC

Straks wordt naar jaarlijkse gewoonte de Gouden Schoen opnieuw uitgereikt. Het Nieuwsblad trok naar Mbark Boussoufa en Milan Jovanovic en vroeg aan de twee favorieten wie er straks Steven Defour zal opvolgen.

"Het zou geen verrassing zijn als ik de Gouden Schoen win. Eigenlijk verwacht ik zelfs dat ik hem krijg", is de mening van Milan Jovanovic. De Serviër greep vorig jaar nog naast de Gouden Schoen, maar werd wel uitgeroepen tot Profvoetballer van het Jaar. "In alle topmatchen stond ik er en ik speel bovendien al twee jaar en half op topniveau, ondanks die zware operatie", liet hij nog weten.

Mbark Boussoufa vertelde dan weer dat hij in de eerste stemronde op zichzelf zou stemmen. "Vorig seizoen speelde ik gewoon een hele goede tweede ronde. Ik sta er altijd als de matchen belangrijker worden en de ploeg draaide toen ook beter", vertelt hij. "In de tweede ronde zou ik op Dieumerci Mbokani of Axel Witsel stemmen, al mogen ook Guillaume Gillet en Jan Polak veel punten krijgen", voegde hij er nog aan toe. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties