Devroe: "We zijn gewapend voor de strijd"

De Nijs Michael
| 19 reacties
Devroe: "We zijn gewapend voor de strijd"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge heeft lang op versterking moeten wachten, maar gisteren kreeg blauw-zwart met Marc-André Kruska en Vadis Odjidja Ofoe meteen twee nieuwe spelers. "Met Marc-André en Vadis zijn we gewapend om de strijd weer aan te gaan", reageert Luc Devroe.

"Marc-André Kruska is aanvoerder van de Duitse beloften en heeft al veel ervaring opgedaan in de Bundesliga", legt de sportmanager van Club Brugge uit bij Sporza. "Hij was na dit seizoen einde contract en wou in Dortmund niet bijtekenen. Het is misschien verrassend dat hij voor Club kiest, maar ik hoop dat het de juiste keuze was. Kruska is een controlerende middenvelder die ons spel beter moet kunnen dirigeren van achteruit."

Met de negentienjarige Vadis Odjidja Ofoe haalde blauw-zwart er meteen een tweede jonge middenvelder bij. "We konden hem overtuigen dat hij hier speelkansen zal krijgen", vertelt Luc Devroe.

"Vadis heeft veel talent, maar weinig ervaring. Dat laatste kun je alleen krijgen door te spelen. Het is voor hem dus belangrijk dat hij nu aan spelen toekomt. Het is goed van hem om terug te keren naar België. Het zijn inderdaad twee jonge middenvelders, maar het middenveld van Standard is nog jonger. Het is ook niet dat de andere jongens  zijn afgeschreven. De technische staf heeft nu meer opties." (P)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties