Kruska: 'Niveau vergelijkbaar met Duitsland'

Nico Wieme
| 6 reacties
Kruska: 'Niveau vergelijkbaar met Duitsland'
Foto: © SC

Niet alleen Vadis Odjidja heeft zijn eerste werkdag bij Club Brugge achter de rug, ook Marc-André Kruska verkeert in dat geval. De Duitser sprak achteraf van een zware eerste dag en toonde zich tevreden over het niveau van de trainingen.

Marc-André Kruska maakte een overtuigende indruk op zijn eerste training bij Club Brugge.  “Het was een zware eerste dag”, noteerde Het Laatste Nieuws. “Ook al omdat ik eerst de namen van mijn ploegmaats moet leren, maar het is goed verlopen.”
 
Kruska betrapte zichzelf erop zelfs een woordje Nederlands te verstaan. “Als ik weet waarover jullie het hebben en als jullie traag praten, lukt het redelijk. Toch wil ik zo snel mogelijk Vlaams leren. Volgende week heb ik mijn eerste les.”
 
Odjidja en Kruska zijn niet op het meest geschikte moment naar Brugge afgezakt, maar daar maakt de Duitse beloftekapitein zich geen zorgen over. “Ik weet dat de resultaten niet zo goed zijn. Maar de eerste training was zeker in orde. Het niveau en de manier van werken is vergelijkbaar met Duitsland.”
 
Mogen we Kruska zaterdag aan de aftrap verwachten tegen KV Mechelen? “Weet ik niet”, aldus de verdedigende middenvelder. “Ik zal mijn best doen om zo hard mogelijk te trainen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties