Mathijssen: 'Bij ontslag word ik supporter van Club'

Nico Wieme
| 17 reacties
Mathijssen: 'Bij ontslag word ik supporter van Club'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Jacky Mathijssen speelt vanavond tegen KV Mechelen zijn laatste troeven uit als trainer van Club Brugge. Bij een nederlaag tegen Malinwa mag de Limburger vermoedelijk zijn koffers pakken. De Clubcoach blijft er echter opvallend rustig bij.

Club Brugge ontvangt vanavond KV Mechelen. Na vijf nederlagen op rij moet blauw-zwart opnieuw met een zege aanknopen. In het andere geval wordt de positie van coach Jacky Mathijssen onhoudbaar. “Voor mij is dit een cruciale match, maar voor Club is het dat niet”, beseft de Limburger de ernst van de situatie.
 
“Wat er ook gebeurt, deze ploeg heeft een grote toekomst. Ik geloof in deze kleedkamer. Als ik straks geen trainer meer ben, dan word ik supporter van Club”, aldus Mathijssen in de kranten. “Ik ga geen verstoppertje spelen. Niemand anders hoeft de schuld te krijgen als het fout loopt. Maar ik heb mentaal nog geen afscheid genomen, ik hunker naar een zege.”
 
Mathijssen kreeg van het bestuur met Marc-André Kruska en Vadis Odjidja (foto rechts) vers bloed om in zijn team te pompen. Beiden worden tegen de Mechelaars in de basis verwacht. Ligt de sleutel tot succes in hun handen? “Ik verwacht wel iets van de twee nieuwkomers”, zegt Mathijssen in Het Nieuwsblad.
 
“De eerste indruk is altijd een indicatie en die indruk is goed. Ik heb veel positieve reacties gezien bij de andere spelers. Kruska en Vadis kunnen voetballen en zijn fysiek in orde. Al missen ze misschien wat matchritme”, eindigt Mathijssen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties