Anderlechtfans kwaad op kapitein Deschacht

Mathias Dumarey
Anderlechtfans kwaad op kapitein Deschacht
Foto: © SC

Een aantal supporters van Anderlecht is kwaad op kapitein Olivier Deschacht. Ze verwijten hem de uitspraken die hij heeft gedaan naar aanleiding van de winterstage in het Spaanse La Manga.

Olivier Deschacht had de clubleiding niet gespaard in een interview met een krant. Hij hekelde onder meer het transferbeleid van Anderlecht, waar hij heel duidelijk maakte dat het bestuur eens vertrouwen moest tonen in de verdediging die er nu staat in plaats van er weer een verdediger bij te halen. Ook was hij niet te spreken over de organisatie van de winterstage.

Een aantal supporters van Anderlecht is een petitie gestart met de bedoeling om Deschacht zijn kapiteinsband te ontnemen. Ze vinden het ongepast dat een speler zich openlijk uitlaat over het transferbeleid van de club en dat hij bovendien nog eens liet weten dat hij weinig contact had met de buitenlandse spelers in het elftal. De supporters doen er nog een schep bovenop door te oordelen dat de Anderlechtkapitein te weinig kwaliteit heeft om een paars-witte speler te zijn. (NW)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties