Asare wil naar Anderlecht

Asare wil naar Anderlecht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen ontkent in alle toonaarden dat Nana Asare deze zomer naar Anderlecht vertrekt, maar de verdediger zelf steekt zijn voorkeur niet onder stoelen of banken. "Voetballen voor Anderlecht zou geweldig zijn", aldus de linksachter.

"Ik heb nog niet met Anderlecht gesproken. Maar er is interesse, ja. Het is een goed teken dat zo'n club me wil hebben. Uiteraard zie ik Anderlecht zitten, wie wil er niet naar een topclub?", vraagt Asare zich af bij Gazet van Antwerpen. "Anderlecht zou voor mij de perfecte stap in mijn carrière zijn. Als ik daar kan spelen, zou ik dat geweldig vinden. Ik hou van die club voor hun spel, voor mooie spelers zoals Boussoufa."

"Toch is het nog niet zeker dat ik naar Anderlecht ga. Alles hangt af van de transfersom", aldus de Ghanese linksachter. "Wie mij wil hebben, moet eerst een akkoord bereiken met KV Mechelen."

Nana Asare wordt ook vanuit Rusland in de gaten gehouden, maar een avontuur in de Russische Premier League zegt hem weinig. "Geld is belangrijk", geeft de verdediger toe. "Maar er spelen ook nog andere zaken mee. Het liefst blijf ik in België. Ik wil kans maken om te spelen. Bij Anderlecht is dat ook niet makkelijk, maar ik hou mij nu niet bezig met een eventuele concurrentiestrijd met Deschacht of zo. Ik denk dat ik Anderlecht iets zou kunnen bijbrengen."

Wat als Anderlecht geen akkoord bereikt met KV Mechelen? "Ik ga eerstdaags met KV over mijn toekomst praten, maar ik zal KV Mechelen nooit onder druk zetten of een vertrek forceren. Ik begrijp dat ze meer dan één miljoen euro willen. Ik hoop dat de twee clubs overeenstemming vinden, maar ik ben niet gehaast. Het is wel uitgesloten dat ik bij KV blijf, ik ben toe aan een stap hogerop. Dit is mijn kans."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties