Geraerts aangeboden bij Lokeren

Nico Wieme
| 21 reacties
Geraerts aangeboden bij Lokeren
Foto: © SC

De manager van Karel Geraerts heeft contact opgenomen met Lokeren met het oog op een transfer van zijn speler naar het Waasland. Club Brugge heeft daar echter een stokje voorgestoken.

Karel Geraerts heeft met de komst van Marc-André Kruska en Vadis Odjidja zijn speelkansen bij Club Brugge zien slinken. De manager van de 27-jarige speler wou de koe bij de horens vatten en informeerde bij Lokeren of de Waaslanders de Clubmiddenvelder wilden overnemen.
 
Lokeren nam dan contact op met Club Brugge, maar kreeg daar te horen dat de speler onder geen beding weg mag. Zaterdag werd Geraerts ook al gelinkt aan het Griekse Panthrakikos, maar ook bij die mogelijke transfer zei blauw-zwart ‘njet’.
 
Tussen januari en juni 2004 leende Club Geraerts al eens zes maanden uit aan Lokeren. Daarna trok de middenvelder naar Standard, waar hij zich ontpopte tot de motor op het middenveld van de Rouches. Sinds vorig seizoen streek Geraerts terug neer in Brugge, maar een succes kan zijn terugkeer vooralsnog niet genoemd worden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties